M+A Smallbiz - professionel formidling og udvikling af små virksomheder

M+A Smallbiz er en dedikeret og professionel virksomhedsmægler, der udelukkende fokuserer på at levere løsninger og service af højeste kvalitet inden for salg, køb og udvikling af små virksomheder.

Image

Baggrunden

Uanset om der er tale om en lille eller stor virksomhed, så er det nøjagtig den samme proces, man skal igennem, når der er tale om køb, salg eller udvikling af virksomheder. Man kan selvfølgelig ikke sammenligne processen 1 til 1 på grund af omfang og kapacitet, men det er de samme opgaver og områder, man skal have fat i.

Virksomhedsbørsen løser opgaver med samarbejdspartner

Og bare fordi der er tale om en lille virksomhed, så kan man jo ikke gå på kompromis med kvaliteten. Problemet er bare, at de specialister, der har kompetencen og erfaringen er baseret på et forretningsgrundlag bestående af mellemstore og store virksomheder, der med meget større omsætning og indtjening og deraf langt højere transaktionssummer, frembyder et mere lukrativt forretningsperspektiv rent indtjeningsmæssigt målt på enkeltstående transaktioner og opgaver.

I vores tilfælde gjorde nøjagtig det samme sig gældende. Og det har vi gjort noget ved.

Overvejer du at sælge eller købe en større virksomhed eller større butik, kan du med fordel besøge hhv. Virksomhedsbørsen as og ButiksBørsen A/S.


Glem online annoncemarkeder, kontaktportaler og netværk i forbindelse med en professionel formidling og udvikling af virksomheder

Det at sælge, købe eller udvikle virksomhed, uanset størrelse, kræver en professionel tilgang. Man må og kan ikke basere processen på en kontaktannonceform eller som annoncering i et forum, der minder om et annoncemarked for brugte varer mere end noget andet.

Det er bydende nødvendigt, at man sikrer sig en professionel proces lige fra begyndelsen, der starter med en professionel og markedsbaseret værdiansættelse til afslutningen af processen med en succesfuld closing og virksomhedsoverdragelse.


Image

M+A Smallbiz er baseret på et helt nyt forretningskoncept, en specialudviklet systemløsning og relevante arbejdsprocesser

Med vores mere end 20 års erfaring med formidling af virksomheder i SMV segmentet samt det faktum, at man reelt har haft den første løsning til helt små virksomheder på markedet gennem firmahandel.dk, så har vi udviklet en ny og banebrydende løsning dedikeret til små virksomheder.

Alle købere i M+A Smallbiz er visiterede og verificerede, før de præsenteres for prospektmaterialet omkring en virksomhed. Dette sikrer, at en virksomhed ikke bliver fremstillet for en køber, som ikke er i besiddelse af de økonomiske midler, det kræver at overtage eller drive virksomheden.

Med M+A Smallbiz får du tilknyttet en professionel, kompetent og erfaren virksomhedsmægler samt udarbejdet en realistisk og retvisende værdiansættelse og et professionelt prospekt til brug i den omfattende salgs- og markedsføringsproces i et sikkert miljø, når du vil sælge en lille virksomhed eller søge investorer og partnere.

Som den største virksomhedsmægler af små og mellemstore virksomheder i Danmark siden 1997, kan vi med afsæt i vores omfattende database og det absolut største team af professionelle virksomhedsmæglere, skabe den ubetinget stærkeste løsning for de helt små virksomheder med en transaktionssum op til kr. 2.500.000.


Ingen hurtig genvej til en professionel, realistisk og retvisende værdiansættelse

Flere og flere udbyder det, vi kalder for kantstensvurderinger, når de skal værdiansætte virksomheder. Man kan ikke bare lige indtaste nogle nøgletal i en regnearksmodel og så hive en hurtig cirkapris op af hatten.

Hvad skal man bruge den til?

En ejerleder har behov for en realistisk værdiansættelse af sin virksomhed. Også selvom det er en lille virksomhed. Det skal der jo ikke være nogen forskel på. Og derfor har M+A Smallbiz baseret på markedets stærkeste løsning fra Virksomhedsbørsen og Butiksbørsen investeret mange ressourcer i og udviklet et intelligent og meget omfattende værdiansættelsesværktøj.

Et stærkt værktøj til værdiansættelser er jo ikke at foragte, men det kan bare ikke stå alene.

Og derfor vil en værdiansættelse fra M+A Smallbiz altid være baseret på et eller flere besøg og møder på virksomheden, hvor virksomhedsmægleren besigtiger virksomheden og interviewer ejerlederen om alle virksomhedens forretningsmæssige aspekter. Først da kan man bearbejde de resultater, som de indtastede data omkring virksomheden baseres på. Herved kan man meget nøjagtig fastlægge den realistiske markedsværdi, virksomheden repræsenterer.

Tal alene gør det nemlig ikke. Ingen kan vide, hvad der reelt lægger til grund for virksomheden. Der er rigtig mange områder, som skal afdækkes og verificeres, inden man har den rette og nødvendige business intelligence om virksomheden.

Image

Eksempelvis kan det være, at 70% af virksomhedens omsætning er baseret på import og forædling fra en enkelt producent, der blot har en ”Change of Ownership” klausul i samarbejdskontrakten, der gør, at producenten skal godkende en ny køber, før et samarbejde kan videreføres, og et salg af virksomheden kan blive en realitet. Der er også tilfælde, hvor to virksomheder inden for samme branche med stort set identiske resultater bliver værdiansæt vidt forskelligt som følge af forskellig kommerciel tilgang og grundlag. Dette er blot eksempler, men der er masser af forhold, man skal tage stilling til, før man kan værdiansætte en virksomhed ud fra et professionelt og realistisk standpunkt.

Derfor skal man glemme alt om ”hurtige” værdiansættelser. De har nemlig slet ingen værdi og relevans.


Men bare fordi M+A Smallbiz bliver markedets stærkeste løsning, bliver det ikke dyrt - tværtimod

Det er ikke kun på det faglige og professionelle niveau, at M+A Smallbiz sætter nye standarder. I forbindelse med lanceringen af det nye smallbiz-koncept for salg, køb og udvikling af små virksomheder, så introducerer M+A Smallbiz en helt ny prisstruktur, der gør det meget overkommeligt og prisrigtigt for ejerledere af små virksomheder at få adgang til professionel rådgivning kombineret med stærke resultater omkring formidling og udvikling af virksomheder.


M+A Smallbiz - det nye banebrydende koncept for små virksomheder.