M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGERE

M+A MASTERCLASS EKSPERT-DELTAGERE

Nedenfor findes en oversigt over alle ekspertdeltagere ved M+A MasterClass events.

BDO

BDO Aarhus

Kystvejen 29, 8000 Aarhus C
89 30 78 00

Kontaktperson: Thomas Nørgaard Christensen
tnc@bdo.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Aarhus

Om BDO Aarhus

I forbindelse med M&A er vi i BDO en af virksomhedernes tætteste rådgivere. Rettidig involvering er rettidig omhu. Ved rettighed involvering af os sikrer vi en optimal selskabsstruktur, inputs til den rette organisation og så optimale skatteforhold som muligt for begge parter. Vi har også stor succes med at hjælpe vores kunder med klargøring til et salg gennem sparring omkring processer og interne kontroller samt rapportering. Vores sparring kan skabe en bedre bundlinje og en bedre salgspris.  

Vi har stor erfaring med køb og salg af virksomheder, og som specialister i ejerledede virksomheder hjælper vi både købere og sælger i M&A markedet med råd og vejledning omkring de nævnte processer. 

BDO

BDO Esbjerg

John Tranums Vej 23, 1. sal, 6705 Esbjerg Ø
75 18 16 66

Kontaktperson: Dorte Larsen
dla@bdo.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Esbjerg

BDO Esbjerg

Hvad betyder selskabsformen for dit køb og salg? Hvilke skattemæssige forhold bør du forholde dig til? Få svar på disse spørgsmål og flere til, når revisionsvirksomheden BDO besøger M+A MasterClass.

BDO

BDO Frederikshavn

Rimmens Allé 89, 9900 Frederikshavn
96 20 76 00

Kontaktperson: Kristian Thostrup
kbt@bdo.dk

Kontaktperson: Mads Madsen
mdm@bdo.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Aalborg

Om BDO Frederikshavn

Hvad betyder selskabsformen for dit køb og salg? Hvilke skattemæssige forhold bør du forholde dig til? Få svar på disse spørgsmål og flere til, når revisionsvirksomheden BDO besøger M+A MasterClass.

Beierholm

Sletten 45, 7500 Holstebro
97 41 22 11

Kontaktperson: Claus Bredvig
ccb@beierholm.dk 

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Holstebro

Om Beierholm

Beierholm rådgiver virksomheder i hele Danmark med særligt fokus på mindre og mellemstore virksomheder. Fra den nystartede iværksætter, der har brug for tryghed og sparring om sit projekt, over etablerede virksomheder, der vil erobre nye markeder eller konsolidere deres position, til større virksomheder, der har brug for kompleks rådgivning.

Beierholm tilbyder hele paletten af revisions- og rådgivningsydelser: fra bogføring, rapportering, revision og udarbejdelse af regnskaber til rådgivning i forbindelse med opstart, vækst, konsolidering og salg.

Beierholm har desuden skarpt fokus på, hvordan de digitale muligheder kan hjælpe virksomheder til at få overblik og automatisere arbejdsgange, og dermed frigøre tid og ressourcer til andre aktiviteter.

Som virksomhedens sparringspartner forenkler Beierholm den økonomiske administration og understøtter forretningsudvikling.

Ekspertdeltager Deloitte

Deloitte

Tværkajen 5, Postboks 10, 5100 Odense C
63 14 66 12

Kontaktperson: Gert Rasmussen
grasmussen@deloitte.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Odense Svendborg

Om Deloitte

Hos Deloitte rådgiver vi dagligt ejerledede virksomheder om køb og/eller salg af virksomheder. Vi rådgiver gennem hele processen lige fra betragtninger omkring værdi til forhandlinger med købere eller opkøbskandidater og børsnoteringer. Vi har assisteret ved flere hundrede købs- og salgsprocesser og kan tilbyde specialiseret rådgivning med fokus på, at du altid opnår den bedst mulige værdi af transaktionen.

Døssing & Partnere

Døssing & Partnere

Roskildevej 12 A, 3400 Hillerød
48 24 73 14

Kontaktperson: Michael Nielsen
mni@dossing.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Helsingør

Om Døssing & Partnere

Det handler ikke kun om penge, når en virksomhed skal skifte hænder, vi tager også de menneskelige/personlige aspekter med i vores rådgivning. Hvis næste generation skal overtage, skal arvingerne tilgodeses på en måde, som alle kan være tjent med. 

Hos Døssing og Partnere har vi som revisorer stor erfaring med at rådgive i disse situationer – med henblik på at tilrettelægge en proces, der optimerer de skatter og afgifter, et generationsskifte eller virksomhedskøb/salg vil udløse.

Vi bidrager med oplæg til overtagelsesmodel, vi deltager ofte med rådgivning omkring udarbejdelse af en virksomhedspræsentation, selskabsstruktur, finansieringsforslag og kontakt til pengeinstitut, vi assisterer med udarbejdelse af budgetter samt er ofte med i processen omkring salg-/købsaftale og hele det formelle grundlag.  Som revisorer er vi naturlig part i en due diligence proces.

Vi samarbejder lokalt med advokater og banker, som sikrer, at vi i en proces kommer hele vejen rundt og opnår den bedste løsning for køber/sælger.

HjulmandKaptain

HjulmandKaptain

Østre Havnegade 12, 9000 Aalborg
70 15 10 00

Kontaktperson: Thomas Bang Christensen
ttc@70151000.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager Aalborg

Om HjulmandKaptain

Hos HjulmandKaptain får du personlig, effektiv og specialiseret juridisk rådgivning, når du skal købe eller sælge virksomhed. Vi kender faldgruberne og ved, hvor det er vigtigt at sætte ind, så du kommer trygt igennem processen.

Vores team af advokater har mange års erfaring med køb og salg af virksomheder (M&A) og oplever gang på gang, at en virksomhedsoverdragelse har den største chance for at blive en succes, hvis den gennemføres i tæt samarbejde mellem virksomheden, dens ledelse og ejere samt de hertil knyttede rådgivere, herunder særligt advokat, virksomhedsmægler og revisor.

Går du med tanker om køb eller salg af virksomhed, så tag endelig kontakt til vores advokater. Vi kan hjælpe med alle juridiske og praktiske forhold ved en virksomhedsoverdragelse.

Ideal Advokatfirma

Ideal Advokatfirma

Vestergade 43, 1., 5000 Odense C
79 30 60 80

Kontaktperson: Martin Holm Land
mhl@ideal-law.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Odense  Svendborg

Om Ideal Advokatfirma

Ideal Advokatfirma P/S er specialiseret i transaktioner. Vores hovedområde er virksomhedsoverdragelser af enhver art – fra de mindre, personligt drevne virksomheder, over generationsskifter m.v. og til rådgivning af professionelle aktører, der handler virksomheder løbende. Vores kunder spænder vidt indenfor både størrelse og brancher.

Vi har derfor betydelig erfaring med at yde en specialiseret, men samtidig personlig, effektiv og forståelig rådgivning til dig, der enten skal købe eller sælge virksomhed. Vi har erfaring med at styre processen og opnå det bedst mulige resultat samtidig med, at faldgruber og konflikter undgås.

Vi lægger vægt på et tæt og uformelt samarbejde med virksomheden, dens ledelse og ejerkreds såvel som øvrige rådgivere, såsom virksomhedsmægler, revisor og pengeinstitut. De bedste resultater opnås, når alle omkring virksomheden taler samme sprog og trækker i samme retning.

Interlex advokater

Interlex Advokater

Mariane Thomsens Gade 1C, 8., 8000 Aarhus C
87 34 34 34

Kontaktperson: Lars Sundtoft Madsen
lsm@interlex.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Aarhus

Om Interlex Advokater

INTERLEX Advokater har omfattende erfaring med køb og salg af virksomheder, og teamet bag bistår og har bistået i såvel større internationale transaktioner som lokale mindre transaktioner. Det konkrete hold og ressourcerne tilpasses den respektive transaktion.  

Hurtig respons og tilgængelighed er ofte afgørende, når en transaktionsproces skal drives fornuftigt for både sælger og køber, så derfor sætter INTERLEX en ære i at være til rådighed, uanset hvornår behovet måtte opstå. I forhandlingerne har vi en pragmatisk tilgang, så der kan findes de nødvendige og tilfredsstillende løsninger – samtidig med, at vores klients interesser selvsagt har den højeste prioritet.

Leoni Advokater

Leoni Advokater

Sct. Mathias Gade 96 B
86 62 06 00

Kontaktperson: Christopher Bering
cb@leoniadvokater.dk 

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Holstebro

Om Leoni Advokater

Leoni Advokaters team med speciale i virksomhedsoverdragelse og generationsskifte, rådgiver primært små og mellemstore virksomheder (SMV-segmentet) i hele processen fra den forudgående vurdering af casen og den indledende kontakt til gennemførelse af undersøgelser/due diligence, kontrakt- og prisforhandlinger, herunder sammensætning af garantikatalog og aftalens endelige indgåelse på vegne af både køber og sælger. I processen, der kan vedhøre såvel køb som salg helt, delvist eller over tid (successivt), indgår ligeledes eventuelle earn-out eller reinvesteringsaftaler, og de aftaler, der indgås mellem flere ejere (ejeraftaler), hvor rettigheder og forpligtelser fastslås. Samlet set sikres kunden en tryg og gennemsigtig proces i et forløb, der ofte er præget af flere rådgivere, og en sikkerhed for, at de ønsker og forudsætninger, som kunden har til enten købet eller salget ligeledes høres og inddrages, med henblik på at opnå det bedst mulige resultat. 

M+A Virksomhedsbørsen

M+A Virksomhedsbørsen

Strevelinsvej 10, 7000 Fredericia
70 20 04 16

Kontaktperson: Frank Jensen
info@m-plus-a.com

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager ved samtlige 9 events i 2022

Om M+A Virksomhedsbørsen

Siden 1997 har vi sat standarden for professionel virksomhedsformidling i Danmark.

Hver dag arbejder M+A Virksomhedsbørsen for at sikre nuværende og kommende ejerledere en vellykket salgs- eller købsproces. Baseret på 25 års erfaring i branchen har vi udviklet arbejdsgange- og processer, der understøtter vores arbejde med landets ejerledere.

Det er din garanti for en effektiv proces, når du vælger os som virksomhedsmægler. Uanset om du skal sælge eller købe virksomhed.

Mazanti Advokater

Mazanti-Andersen

Klosterbakken 12, 5000 Odense
63 14 14 14

Kontaktperson: Christian E. Bonnesen
ceb@mazanti.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager
København

Om Mazanti-Andersen

Som virksomhed og som virksomhedsejer er det afgørende, at man, både i en vækstfase og senere hen i en konsolideringsfase, har fokus på virksomhedens juridiske forhold – uanset om dette er ejerne imellem, forholdet til mulige investorer, kunder, leverandører eller medarbejdere.

Under M&A Masterclass fortæller vi praktisk og håndgribeligt om de muligheder og udfordringer, der kan være forud, under og efter salgs- og købsprocessen, og du får overblik over de strategiske og juridiske overvejelser, som er nødvendige for et vellykket køb eller salg.

Mazanti Transactions er et erfarent og dedikeret team af advokater med en veldokumenteret track-record og et stærkt internationalt netværk. Teamet rådgiver under både nationale og internationale cross-border transaktioner, IPOs samt inden for alle aspekter af M&A. Derudover er teamet et af de førende ventureteams i Danmark.

Nykredit

Nykredit

Buen 9, 6000 Kolding
70 10 90 10

Kontaktperson: Allan Skov Hansen
alsh@nykredit.dk

Kontaktperson: Jens Munck
jm@nykredit.dk

 

 

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager
i Kolding

Om Nykredit

Et godt salg kræver, at køber og sælger kan finde hinanden, og der er et stærkt forretningsgrundlag at bygge videre på. Det kræver altid en finansiel løsning, der er robust og holdbar, også hvis tingene ikke går som forventet. Det er her en god bank, som Nykredit kan gøre en forskel for både sælger og køber af en virksomhed. Vi kan og vil hjælpe med at skabe en robust finansieringsløsning, der er holdbar, også når vinden blæser. Vi kan og vil hjælpe med at se fremtidsperspektivet i virksomheden samt rådgive om virksomhedens grønne omstilling. Hvad skal der til for at tilpasse sig fremtidens klima målsætninger? Og hvordan ser vejen ud der hen til?.

Prisen for en virksomhed vil i høj grad afhænge af, om dette er beskrevet og håndteret, ligesom prisen på kapitalfremskaffelsen vil afspejle håndtering af den grønne omstilling – her er Nykredit en vigtig partner for dig og din virksomhed – før, under og efter et salg.

Når virksomheden er solgt, og gerne inden, kan vi hjælpe med en god rådgivning om, hvad og hvordan den nye formue forvaltes. Er der særlige investeringsbehov eller risici, som vi skal have drøftet?

Penta Advokater

Penta Advokater

Kolding Åpark 8A, 4. sal th, 6000 Kolding
76 10 00 88

Kontaktperson: Humle Pugh
hpug@penta.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager
i Esbjerg Kolding

Om Penta Advokater

Hos Penta Advokater har vi solid erfaring med rådgivning af virksomheder, der står over for en virksomhedsoverdragelse.

Penta Advokater kan være behjælpelige med klargøring af virksomheden inden overdragelsen, ligesom vi bistår med rådgivning om og udarbejdelse af aftalegrundlaget for selve virksomhedsoverdragelsen. 

Det er vigtigt for os, at alle relevante aspekter bliver belyst, så du kan føle dig tryg gennem hele forløbet. 

Ekspertdeltager RSM

RSM Danmark

Kokholm 1, 6000 Kolding
76 34 26 00

Kontaktperson: Konrad Jensen-Dahm
kojd@rsm.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager
i Kolding

Om RSM Danmark

En virksomhedsoverdragelse involverer mange overvejelser. Hos RSM Danmark bistår vi som uvildige eksperter og rådgivere i både modningsprocessen og i forbindelse med mere konkrete økonomiske forhold. For køber kan det være budgetberegninger på afkast af investeringen – og for sælger; klargøring af virksomhed til salg, værdiansættelse samt vurdering af fordele og ulemper ved opdeling af virksomheden. RSM Danmark er din lokale partner og vi drager fordel af et solidt netværk – både nationalt og globalt.

Skjern Bank

Skjern Bank

Kongensgade 58, 6700 Esbjerg
98 82 15 00

Kontaktperson: Allan Vad
vad@skjernbank.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Esbjerg

Om Skjern Bank

Skjern Bank er den rette finansieringspartner, når mindre og mellemstore virksomheder og dets ejere skal have den rigtige rådgivning og finansieringspakke.  

Ved brug af vore nøgleværdier kundefokus, nærvær og ikke mindst handlekraft, som vi ikke kun taler om, men udøver, vil vi gøre en indsats for at tilvejebringe gode arbejdsbetingelser og løsninger. 

Sparekassen Danmark

Sparekassen Danmark Aalborg

Algade 42, 9000 Aalborg
82 22 90 10

Kontaktperson: Monica Aaen
moa@spard.dk 

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Aalborg

Om Sparekassen Danmark Aalborg

I Sparekassen Danmark er vi klar til at hjælpe, hvis du overvejer et generationsskifte. Der findes en bred vifte af løsninger for et godt generationsskifte, men de fleste kræver planlægning, da det kan være et langt forløb. Langsigtet planlægning er vigtigt, og det kan være klogt at gøre sig de første tanker allerede 5-10 år, før man forventer at gå fra.  

Skal navnet og virksomheden fortsætte? Vil man sælge nu og arbejde som direktør nogle år endnu? Eller er hovedprioriteten at få den største mulige sum ud af virksomheden? Hvad er den rigtige selskabsform? 

Tag en snak om generationsskifte med os i sparekassen og lad os vende dine ønsker og drømme i samarbejde med din revisor og eventuelt en advokat.  

Vi kan sammen hjælpe med at lave en solid køreplan, som er tilpasset dig og din virksomhed.

Sparekassen Danmark

Sparekassen Danmark København

Rådhuspladsen 45, 4., 1550 København K
82 22 98 99

Kontaktperson: Jens Christensen
jec@spard.dk 

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i København

Om Sparekassen Danmark København

I Sparekassen Danmark er vi klar til at hjælpe, hvis du overvejer et generationsskifte. Der findes en bred vifte af løsninger for et godt generationsskifte, men de fleste kræver planlægning, da det kan være et langt forløb. Langsigtet planlægning er vigtigt, og det kan være klogt at gøre sig de første tanker allerede 5-10 år, før man forventer at gå fra.  

Skal navnet og virksomheden fortsætte? Vil man sælge nu og arbejde som direktør nogle år endnu? Eller er hovedprioriteten at få den største mulige sum ud af virksomheden? Hvad er den rigtige selskabsform? 

Tag en snak om generationsskifte med os i sparekassen og lad os vende dine ønsker og drømme i samarbejde med din revisor og eventuelt en advokat.  

Vi kan sammen hjælpe med at lave en solid køreplan, som er tilpasset dig og din virksomhed.

Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn Hillerød

Frederiksgade 5 B, 3400 Hillerød
59 48 22 50

Kontaktperson: Henning Juhl Jessen
hjj@spks.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Helsingør

Om Sparekassen Sjælland-Fyn Hillerød

Der er mange overvejelser i spil ved et generationsskifte, og det kræver langsigtet planlægning, når nøglerne til en virksomhed skal overdrages.

Vores opgave er at sikre dig den bedst mulige løsning, som matcher dine ønsker og behov. Uanset om du skal sælge din virksomhed eller er kommende ejerleder, så hjælper vi dig med at afdække de finansielle aspekter og sikrer – sammen med eventuelle øvrige samarbejdspartnere – at du bl.a. har en realiserbar finansierings- og forretningsplan med afsæt i de faktuelle forhold og muligheder både på kort og længere sigt.

Det sikrer dig et vellykket virksomhedskøb og -salg, uanset hvad din tidshorisont er. 

Sparekassen Sjælland-Fyn

Sparekassen Sjælland-Fyn Odense

Søndergade 17, 5000 Odense C
65 48 51 00

Kontaktperson: Kim Thykjær
kit@spks.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Svendborg – Odense

Om Sparekassen Sjælland-Fyn Odense

Der er mange overvejelser i spil ved et generationsskifte, og det kræver langsigtet planlægning, når nøglerne til en virksomhed skal overdrages.

Vores opgave er at sikre dig den bedst mulige løsning, som matcher dine ønsker og behov. Uanset om du skal sælge din virksomhed eller er kommende ejerleder, så hjælper vi dig med at afdække de finansielle aspekter og sikrer – sammen med eventuelle øvrige samarbejdspartnere – at du bl.a. har en realiserbar finansierings- og forretningsplan med afsæt i de faktuelle forhold og muligheder både på kort og længere sigt.

Det sikrer dig et vellykket virksomhedskøb og -salg, uanset hvad din tidshorisont er. 

Vestjysk Bank

Vestjysk Bank Herning

Dalgasgade 29 B, 7400 Herning
96 63 20 00

Kontaktperson: Mogens Høj
mh@vestjyskbank.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Aarhus  Holstebro

Om Vestjysk Bank Herning

”Virksomhedshandel i finansielt perspektiv”, og med følgende underpunkter: 

  • Succeskriterier for en optimal proces 
  • Kapitalstruktur 
  • Strukturering af finansieringen 
  • Anvendelse af ”tommelfinger” regler 
Vækstfonden

Vækstfonden

Billundvej 3, 6500 Vojens
35 29 86 00

Kontaktperson: Marianne Jeppesen
mje@vf.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager ved samtlige 9 events i 2022

Om Vækstfonden

Overvejer du at købe en eksisterende virksomhed, eller har du en virksomhed, som vil opkøbe en anden virksomhed? Måske du sidder som ledende medarbejder og vil overtage aktieposten, eller du står over for et generationsskifte.

Uanset typen af virksomhed og størrelsen af dit finansieringsbehov, så kan vi hjælpe dig med at finansiere dit køb. I Vækstfonden har vi stor erfaring med ejerskifter og et dedikeret team af medarbejdere med stor viden på området, som hjælper dig med at finde den rette finansiering i samarbejde med din bank og rådgivere. 

WTC advokater

WTC advokaterne

Stengade 37, 1. sal, 3000 Helsingør
48 22 00 40

Kontaktperson: Gabriel L. Martiny
glm@wtc.dk

Kontaktperson: David Slatcher
ds@wtc.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Helsingør

Om WTC advokaterne

Hos WTC advokaterne har vi stor erfaring med at yde rådgivning og bistand i forbindelse med køb og salg af virksomheder, også kaldet M&A-transaktioner.

I modsætning til de store M&A-advokathuse kan vi hos WTC advokaterne tilbyde et mere personligt og tæt samarbejde om transaktionen, hvor vi har øje for dine specifikke ønsker og behov og særligt de kommercielle aspekter af transaktionen.