Vind værdiansættelse og opstartspakke
Vind værdiansættelse og opstartspakke

VIND STORE
PRÆMIER
M+A MASTERCLASS

VIND STORE
PRÆMIER M+A MASTER-CLASS

DELTAG I KONKURRENCEN OM
VÆRDIANSÆTTELSER OG EN
KOMPLET OPSTARTSPAKKE

DELTAG I KONKURRENCEN OM
VÆRDIANSÆTTELSER OG EN KOMPLET OPSTARTSPAKKE

Konkurrencen

M+A MasterClass afholdes I 12 byer i hele landet. Ved hvert event udloddes 1 stk. professionel værdiansættelse, mens der efter afviklingen af alle 12 events trækkes lod om 1 stk. komplet opstartspakke. Konkurrencen er for alle M+A MasterClass 2022 deltagere.

Værdiansættelsen har en værdi af 25.000 kroner. En komplet opstartspakke har en værdi af 97.500 kroner.

Tilmelding

Ved hvert M+A MasterClass event vil der under seminaret blive stillet et spørgsmål specifikt for den enkelte by. Spørgsmålet besvares på et konkurrencedokument, som udfyldes med navn og detaljer.

Konkurrencedokumentet afleveres på M+A Virksomhedsbørsens messestand. Messen afholdes umiddelbart i forlængelse af seminaret.

Vinderne får direkte besked.

Læs mere om M+A MasterClass her – og find alle kommende arrangementer her.

Betingelser for deltagelse

For at kunne deltage i konkurrencen skal der foreligge en bekræftelse og tilladelse fra ejeren af virksomheden, der ønskes værdiansat. Virksomheden skal være en etableret virksomhed/going concern.

Spørgsmålet kan besvares af ejeren af CVR-nummeret på den virksomhed, der ønskes værdiansat. Eller af en repræsentant for virksomheden, som via en fuldmagt har rettighed til at deltage i konkurrencen på vegne af virksomheden.

Spørgsmålet vil variere for hver by.

Vinderen af den komplette opstartspakke bliver fundet blandt det samlede antal deltagere for alle M+A MasterClass events, som afvikles i 2022. For at deltage i den landsdækkende konkurrence skal man aktivt tilvælge dette ved deltagelsen i den lokale M+A MasterClass konkurrence.

Præmier

M+A Virksomhedsbørsen udlodder en værdiansættelse til en værdi af 25.000 kroner til en af deltagerne på hvert af de 12 M+A MasterClass events, som afholdes i 2022.

Værdiansættelsen omfatter en driftsvirksomhed (eventuelt også et tilknyttet ejendomsselskab, hvis dette er relevant for værdiansættelsen). Efter udarbejdelsen af værdiansættelsen afgør vinderen selv, om vedkommende ønsker at fortsætte samarbejdet med M+A Virksomhedsbørsen.

Den komplette opstartspakke omfatter en værdiansættelse, udarbejdelse af prospekt, komplet formidlingsforløb med et dedikeret virksomhedsmæglerteam og samlet 9 måneders annoncering i Børsen og Jyllands-Posten.

Opstartspakken er betinget af indgåelse af en mandataftale, hvor M+A Virksomhedsbørsen på standardbetingelser skal gennemføre hele formidlingsforløbet frem til signing og closing. Afregning sker på basis af den opnåede transaktionssum gennem et basis- og succeshonorar, der er beskrevet i mandataftalen mellem vinderen af den komplette opstartspakke og M+A Virksomhedsbørsen.