LANDETS FØRENDE VIRKSOMHEDSMÆGLER

LANDETS FØRENDE VIRKSOM-HEDSMÆGLER

Siden 1997 har vi sat standarden for professionel virksomhedsformidling i SMV-segmentet. Med en tilgang til formidlingsbranchen, der er markant anderledes end konkurrenternes, har vi opbygget en betydelig markedsposition. Det betyder, at vi i dag er ejerledernes foretrukne valg, når de skal sælge deres virksomhed. Ligesom det er igennem Den Danske Virksomhedsportal, at flest købere finder deres drømmevirksomhed.

På Den Danske Virksomhedsportal findes et stort udvalg af de virksomheder, vi har til salg. Du kan også finde de købere, vi søger virksomhed for

Professionel virksomhedsformidling

FILOSOFIEN BAG

Vores udgangspunkt er, at man ikke kan være lige god til alting. Derfor har vi opbygget en organisation, der understøtter vores vision om, at virksomhedsmægleren udelukkende skal fokusere på salg af virksomheder. Uden samtidig at skulle bruge tid på at skaffe nye kunder, udarbejde salgsmateriale og løse diverse administrative opgaver.

Vores optimerede organisation og stærke markedsposition er din garanti for en effektiv proces, når du vælger os som virksomhedsmægler. Uanset om du skal sælge eller købe virksomhed.

DEN DANSKE VIRKSOMHEDSPORTAL

DEN DANSKE VIRKSOM-
HEDSPORTAL

Gennem 25 år har vi formidlet salg og køb af virksomheder gennem M+A Virksomhedsbørsen. Domænet www.virksomhedsborsen.dk er i dag det absolut største udstillingsvindue for virksomheder til salg i det danske SMV-segment.

Hver uge annoncerer vi med en helside i hhv. Børsen og Jyllands-Posten. Annonceringen skaber sammen med den høje kendskabsgrad til www.virksomhedsborsen.dk det stærkest mulige grundlag, når man skal sælge sin virksomhed.

Med udgangspunkt i vores stærke position, netværk og omfattende database med potentielle, kapitalstærke køberemner formidler vi løbende gode virksomheder for danske ejerledere i SMV-segmentet.

Den Danske Virksomhedsportal
Virksomhedsmægler fra den danske virksomhedsportal

VIRKSOMHEDSMÆGLERE FRA ERHVERVSLIVET

VIRKSOMHEDS-
MÆGLERE FRA ERHVERVSLIVET

For at opnå succes som virksomhedsmægler er der en konkret og målbar forudsætning, man som udgangspunkt bør kunne indfri. Fremvisning af dokumenterede succesfulde resultater. Har man ikke arbejdet med kommerciel forretningsudvikling, drift og ledelse, kan man så guide andre inden for området?

Det tror vi ikke, og derfor stiller vi høje krav til virksomhedsmæglerne i M+A Virksomhedsbørsen. Erfaring med ledelse, forretningsudvikling, budgettering og eksekvering af handlings- og forretningsplaner er en klar fordel i arbejdet som virksomhedsmægler.

Den rette baggrund betyder, at man kan sætte sig i ejerlederens sted og facilitere processen fra start til slut. Kombineret med supporten fra Back Office, værdiansættelseseksperten og øvrige eksperter har virksomhedsmægleren fuld fokus på formidlingen af virksomhederne.

VIRKSOMHEDSFORMIDLING BASERET PÅ KLARE PROCESSER SKABER VÆRDI

VIRKSOMHEDS-
FORMIDLING BASERET PÅ
KLARE PROCESSER SKABER VÆRDI

Vælger du at igangsætte en proces med salg eller køb af virksomhed hos os, gennemgår du en struktureret proces. Som sælger indebærer det indledningsvist udarbejdelse af værdiansættelse, indgåelse af formidlingsaftale og udarbejdelse af salgsmateriale. Herefter afsøges markedet for relevante købere, og den endelige formidling af virksomheden gennemføres.

Som køber bliver man oprettet i vores system baseret på en underskrevet NDA, relevant information kan deles under fortrolighed, ligesom man bliver kontaktet om relevante virksomheder.

Yderligere relevante detaljer angående salgsprocessen er beskrevet her, mens købsprocessen bliver gennemgået her. 

Procesorienteret virksomhedsformidling
Fortrolig virksomhedsformidling

FORTROLIGHED ER AFGØRENDE

Et fundamentalt princip i vores tilgang til formidling af virksomheder er baseret på at kunne yde en fortrolig service til alle vores kunder. Både sælgere og købere.

Det indebærer selvsagt, at vi lever op til alle GDPR-krav inden for området. Dette sikres blandt andet ved opbevaring og håndtering af alle dokumenter og data i et sikret IT-system baseret på Dynamics 365.

Fortrolighed er kort sagt et gennemgående aspekt i alle vores processer.

VISION OG MISSION

Vores fornemmeste opgave er at sikre både sælgerens arv og køberens fremtid. Hos M+A Virksomhedsbørsen ønsker vi at udbygge vores position som landets førende virksomhedsmægler. Derfor har vi optimeret vores arbejdsgange, udvidet organisationen og sikret en klar ansvarsfordeling, der understøtter en effektiv proces. Der kommer både sælger og køber til gode.

Ofte ligger der rigtig mange arbejdstimer bag en virksomheds succes. Derfor er det vigtigt for os, at man som sælger opnår det størst mulige udbytte af mange års arbejde. Samtidig er det vigtigt, at man som køber investerer sine penge i en velfungerende virksomhed med et solidt eksistensgrundlag. Virksomheden bliver den nye ejers levebrød, inden den (måske) en dag skal sikre vedkommendes arv.

Vores arbejde er derfor helt grundlæggende baseret på intentionen om at sikre sælgers arv og købers fremtid.

Vision og mission for den førende virksomhedsmægler

VIRKSOMHEDSMÆGLER MED 25 ÅRS ERFARING

VIRKSOMHEDS-
MÆGLER MED 25 ÅRS ERFARING

Siden 1997 har vi sat standarden for professionel virksomhedsformidling i hele landet. M+A Virksomhedsbørsens database indeholder seriøse sælgere, købere og investorer, der kan medvirke til, at netop din proces bliver en succes.

Vi er altid klar til en gratis og uforpligtende dialog på telefon 70 20 04 16 eller mail info@m-plus-a.com.