Få svar på dine spørgsmål omkring salg eller køb af virksomhed

Odense Congress Center danner tirsdag den 21. august rammerne om seminaret ’Værdi/Køb/Salg/’. Det er din mulighed for at få svar på alle de vigtige spørgsmål ved salg og køb af virksomhed.

Hvordan beregnes virksomhedens værdi? Hvilken rolle har pengeinstituttet i forbindelse med salg og køb af virksomhed? Og hvilke skattemæssige forhold skal du være opmærksom på?

Det er blot nogle af de spørgsmål, du får svar på, når Virksomhedsbørsen as afholder seminaret ’Værdi/Køb/Salg’ tirsdag den 21. august 2018 klokken 07:30 til 11:00 i Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.

Dagens Ejerskifte Dream Team

Som altid har Virksomhedsbørsen as sammensat et hold af professionelle rådgivere med en dybdegående indsigt i ejerskifteprocessen.

Ejerskifte Dream Teamet består den 21. august af Otto F. Spliid, Foqus Advokater P/S, Mathias Lundsfryd Bendiksen, Revision & Råd, Peter Martin Blomberg, Sparekassen Sjælland-Fyn og Frank Jensen, Virksomhedsbørsen as.

Hver især bidrager de med deres faglige perspektiv på salgs- og købsprocessen, så du får forståelse for og indsigt i den funktion, som hver rådgiver har i processen. De rette rådgivere og forståelsen for deres funktion har nemlig væsentlig betydning for resultatet af den samlede proces.

Tilmelding

Tilmeldingsfristen til ’Værdi/Køb/Salg’ er tirsdag den 14. august 2018.

Adresse: Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ.
Tidspunkt: 07:30 til 11:00. Fra 07:30 til 08:00 vil der være indtjekning og morgenmad, hvorefter seminaret begynder.

Salg, køb eller udvikling af virksomhed, kom godt i gang med FIAG