Velkommen til Magasinet SOLGT!

Indsigt i og forståelse for den måde som Virksomhedsbørsen as arbejder med salg, køb og udvikling af små og mellemstore virksomheder på, får du med Magasinet SOLGT!

Som led i Virksomhedsbørsen as’ udvikling siden generationsskiftet i april måned 2017 er Magasinet SOLGT! blevet udgivet.

Magasinet SOLGT! tager læseren med bag facaden på Danmarks største virksomhedsmægler og giver aktuelle og potentielle sælgere, købere og investorer en grundig indsigt i de ydelser, som Virksomhedsbørsen tilbyder, den filosofi, der arbejdes ud fra, når en opgave løses, og – ikke mindst – kendskab til de personer, som arbejder med salg, køb og udvikling af landets små og mellemstore virksomheder.

Blandt de vinkler, som Magasinet SOLGT! beskæftiger sig med, er de ydelser, som Virksomhedsbørsen i højere grad end tidligere fokuserer på, udvikling af den enkelte virksomhed. Salgsmodning, rekruttering og kapitalfremskaffelse er blandt de services, som bidrager til udvikling af en virksomhed, hvilket du kan læse meget mere om i Magasinet SOLGT!

Du kan downloade og læse Magasinet SOLGT! her.

Salg, køb og udvikling, kom godt i gang med FIAG