M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER

Døssing & Partnere

Døssing & Partnere

www.dossing.dk

Roskildevej 12 A, 3400 Hillerød
48 24 73 14

Kontaktperson: Michael Nielsen
mni@dossing.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Helsingør

Døssing & Partnere

Det handler ikke kun om penge, når en virksomhed skal skifte hænder, vi tager også de menneskelige/personlige aspekter med i vores rådgivning. Hvis næste generation skal overtage, skal arvingerne tilgodeses på en måde, som alle kan være tjent med. 

Hos Døssing og Partnere har vi som revisorer stor erfaring med at rådgive i disse situationer – med henblik på at tilrettelægge en proces, der optimerer de skatter og afgifter, et generationsskifte eller virksomhedskøb/salg vil udløse.

Vi bidrager med oplæg til overtagelsesmodel, vi deltager ofte med rådgivning omkring udarbejdelse af en virksomhedspræsentation, selskabsstruktur, finansieringsforslag og kontakt til pengeinstitut, vi assisterer med udarbejdelse af budgetter samt er ofte med i processen omkring salg-/købsaftale og hele det formelle grundlag.  Som revisorer er vi naturlig part i en due diligence proces.

Vi samarbejder lokalt med advokater og banker, som sikrer, at vi i en proces kommer hele vejen rundt og opnår den bedste løsning for køber/sælger.