M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER

Nykredit

Nykredit

www.nykredit.dk

Buen 9, 6000 Kolding
70 10 90 10

Kontaktperson: Allan Skov Hansen
alsh@nykredit.dk

Kontaktperson: Jens Munck
jm@nykredit.dk

M+A MASTERCLASS EKSPERTDELTAGER 2022
– ekspertdeltager i Kolding

Nykredit

Et godt salg kræver, at køber og sælger kan finde hinanden, og der er et stærkt forretningsgrundlag at bygge videre på. Det kræver altid en finansiel løsning, der er robust og holdbar, også hvis tingene ikke går som forventet. Det er her en god bank, som Nykredit kan gøre en forskel for både sælger og køber af en virksomhed. Vi kan og vil hjælpe med at skabe en robust finansieringsløsning, der er holdbar, også når vinden blæser. Vi kan og vil hjælpe med at se fremtidsperspektivet i virksomheden samt rådgive om virksomhedens grønne omstilling. Hvad skal der til for at tilpasse sig fremtidens klima målsætninger? Og hvordan ser vejen ud der hen til?.

Prisen for en virksomhed vil i høj grad afhænge af, om dette er beskrevet og håndteret, ligesom prisen på kapitalfremskaffelsen vil afspejle håndtering af den grønne omstilling – her er Nykredit en vigtig partner for dig og din virksomhed – før, under og efter et salg.

Når virksomheden er solgt, og gerne inden, kan vi hjælpe med en god rådgivning om, hvad og hvordan den nye formue forvaltes. Er der særlige investeringsbehov eller risici, som vi skal have drøftet?